top of page

OM OSS

FJELLSPRENGERN LEIF IHLANG LOGO

Fjellsprengern Leif Ihlang AS er et sprengnings firma som har hovedkontor i Skogbygda i Nes, Akershus. 

Bedriften ble etablert av Leif Ihlang i 2010, og den siden gang har "Fjellsprengern" kun vokst seg større og bedre. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder sentralt på østlandet.

Med over 50 års sammenlagt erfaring med utfordrende og krevende arbeid, har det gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet.  

 

Vi har fokus om å jobbe på lag med maskinførerne, og at vi skal levere et produkt som passer kunden! Det er viktig for oss å ha en tydelig avtale før vi begynner på oppdragene så det ikke kommer noen overraskelser. 

 

Med en moderne maskinpark av kun nyere borerigger og de dyktige medarbeidere påtar vi oss alle slags typer sprengningsarbeid.

Vi samarbeider med profesjonelle leverandører og konsulenter innen boring og sprenging som bistår ved behov. HMS-arbeid står sentralt i vår virksomhet og vi har gode rutiner for dette for å ta vare på sikkerhet, kvalitet og miljø innen vårt fagfelt. Vi påtar oss oppdrag på hele Østlandet.

ANSATTE
FJELLSPRENGERN LEIF IHLANG LOGO

Bergsprengningsledere, bergsprengere, borerigger, lastebil! Vi har alt utstyret vi trenger. 

Fjellsprengern Leif Ihlang AS har per i dag ni ansatte, og det er viktig for oss at Fjellsprengern Leif Ihlang AS skal være en god arbeidsplass. 

 

Vi er en liten bedrift, så vi vil aldri bli sterkere enn vårt svakeste ledd, derfor er vi nøye på hvem som får jobbe i "Fjellsprengern". Noe av det viktigste for oss er at gutta i bedriften har egenskapen til å ta ansvar og skape et godt samarbeid med de folka som er med på og rundt oppdragene vi gjør. 

Vi har i dag to lærlinger på bergsprenger opplæring! Alle kjører hver sine moderne Sandvik 400 og 410 borerigg, iløpet av en 2 års plan vil samtlige av disse gutta innehave bergsprenger sertifikat!

Vi jobber hardt i dag for å bygge opp en ung, sterk og kunnskapsrik bedrift, som i framtiden skal bli et soleklart valg i bransjen! 

bottom of page