OM OSS

Fjellsprengern Leif Ihlang AS er et sprengnings firma som har hovedkontor i Skogbygda i Nes, Akershus. 

Bedriften ble etablert av Leif Ihlang i 2010, og den siden gang har "Fjellsprengern" kun vokst seg større og bedre. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder sentralt på østlandet.

Med over 50 års sammenlagt erfaring med utfordrende og krevende arbeid, har det gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet.  Vi har fokus på å jobbe på lag med maskinførerne og at vi skal levere et produkt som passer kunden! Det er viktig for oss å ha en tydelig avtale før vi begynner på oppdragene så det ikke kommer noen overraskelser. Med en moderne maskinpark av kun nyere borerigger og de dyktige medarbeidere påtar vi oss alle slags typer sprengningsarbeid.

Vi samarbeider med profesjonelle leverandører og konsulenter innen boring og sprenging som bistår ved behov. HMS-arbeid står sentralt i vår virksomhet og vi har gode rutiner for dette for å ta vare på sikkerhet, kvalitet og miljø innen vårt fagfelt. Vi påtar oss oppdrag på hele Østlandet.

ANSATTE

Bergsprengningsledere, bergsprengere og sikkerhetsrådgivere, vi har alt!

Fjellsprengern Leif Ihlang AS har per i dag åtte ansatte, og det er viktig for oss at Fjellsprengern Leif Ihlang AS skal være en god arbeidsplass. Vi er en liten bedrift så vi vil aldri bli sterkere enn vårt svakeste ledd, derfor er vi nøye på hvem som får jobbe i "Fjellsprengern". Noe av det viktigste for oss er at gutta i bedriften har egenskapen til å ta ansvar og skape et godt samarbeid med maskinførerne som bistår oss med dekking og graving.

Vi har i dag tre lærlinger på bergsprenger opplæring! Alle kjører hver sine moderne Sandvik 400,410,800 borerigg, iløpet av en 2 års plan vil samtlige av disse gutta innehave bergsprenger sertifikat!

Vi jobber hardt i dag for å bygge opp en ung, sterk og kunnskapsrik bedrift, som i framtiden skal bli et soleklart valg i bransjen! 

© Fjellsprengern Leif Ihlang AS - Org nr 922 573 530.